بهینه سازی زیرساخت شبکه و IT

عیب یابی و رفع مشکلات شبکه کامپیوتری

ارائه طرح جامع بهینه سازی زیرساخت IT و سیستم های شبکه کامپیوتری

ادامه مطلب

ایمیل سرور اختصاصی

پست الکترونیک درون سازمانی

ارائه میل سرور به همراه راهکار ارتباطات یکپارچه مایکروسافت

ادامه مطلب

سامانه دورکاری

نرم افزار دورکاری و مجازی سازی برنامه

دسترسی راه دور به برنامه ها از طریق راهکار نرم افزاری دورکاری

ادامه مطلب

خدمات میزبانی سرویس

میزبانی سرویس و ارائه سرور مجازی و اختصاصی در ایران

اجاره سرور و فضای رک (کولوکیشن) در دیتاسنتر گروه و مشاوره راه اندازی هاستینگ اختصاصی

ادامه مطلب

فایروال شبکه

تامین امنیت زیرساخت شبکه

ارائه کامل ترین و امن ترین فایروال تحت شبکه دنیا با لایسنس رایگان مادام العمر

ادامه مطلب

مشاوره فناوری اطلاعات

خدمات مشاوره تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و انفورماتیک IT، تهیه طرح ارزیابی وضعیت فعلی شبکه و سرویس ارائه راهکار شبکه و مستند از وضعیت مطلوب

راهکارهای تخصصی شبکه

راهکارهای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، بهینه سازی و ارتقاء زیرساخت شبکه، نگهداری و پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری و ارائه خدمات جامع

پشتیبانی و نگهداری شبکه

ارائه خدمات پشتیبانی شبکه، نگهداری زیرساخت و سرورهای کامپیوتری، ارتقاء سرویس ها و سخت افزارهای شبکه، بررسی رفع مشکلات کندی سرعت شبکه

آموزش مهندسی شبکه

در موسسه آموزش های تخصصی گروه با فراهم کردن فضای مجهز و امکانات مناسب، خدمات آموزش مهندسی شبکه کامپیوتر مطلوبی را ارائه می‌کنیم

 

اهمیت محاسبات ابری در آینده حوزه شبکه و فناوری اطلاعات

اگر بدانیم که در جهان امروز سیستم های ابری توانایی انجام چه کارهایی را دارند، در می یابیم که تا چه اندازه این خدماتی که از این فناوری ها استفاده می کنند زندگی ما را تحت تاثیر قرار می دهند. موبایل اپ ها از google drive و dropbox گرفته تا نرم افزارهایی که به ذخیره‌ سازی مرتبط نمی باشند اکثراً بهه ذخیره اطلاعات خود را بر روی محیط ابری می پردازند. زیرساخت های ابری توانایی ارائه‌ سریع و بدون عیب محتوا جهت خدماتی نظیر Amazon و Youtube را ایجاد می کند. بدون تکنولوژی ابر ما امکان دیدن حتی نصفی از نرم افزارهای پر کاربرد کنونی را هم نداریم.

رایانش ابری و ریسک ‌های امنیتی

کاربران می توانند از طریق ذخیره سازی ابری در هر مکان و شرایطی که قرار دارند از اطلاعات دستگاه خود استفاده نمایند چه دستگاه در حال بکارگیری داده‌ها با مشکل روبرو گردد و چه فرد مورد نظر داخل یک یک ترمینال پرترافیک و دور از سیستم خانگی خود قرار داشته باشد.

در سوی دیگر این قابلیت، مسأله‌ اعتماد به سرویس های ارائه دهنده‌ فضای ابری می باشد که همواره اطلاعات شما را در محیطی ایمن و حریم دست نخورده ‌اش مطمئن و محفوظ نگه دارند. به هر میزانی که ما در این راه جلو می رویم فناوری ابری موظف است به تقویت و بالا بردن سطح امنیت خود به منظور جوابگویی به نگرانی کاربران ناشی از وابستگی به خدمات تحت آن بپردازد.

افزایش اپلیکیش ‌های موبایل و ضررورت استفاده از پردازش ابری

تغییر روند حرکت به سوی رایانش ابری شروع گشته است. لحظه به لحظه تعداد موبایل اپ های شرکت ها که فقط تحت وب عمل می کنند افزایش می یابد و تعداد نرم افزارهای محلی در سیستم‌ عامل‌ ها کاهش می یابد. به هر اندازه که حرکت این فناوری سریع تر صورت گیرد، محصولات خیلی زیادتری را می شود مشاهده کرد که از مدل SaaS یعنی نرم افزار به عنوان سرویس استفاده نماید.

مسئله اینترنت اشیاء در محاسبات ابری

اینترنت اشیاء یا بهتر است بگوئیم اینترنت چیزها (IoT ) که به مه بیشتر از ابر شباهت دارد بخش تاثیرگذار آینده‌ ما را تشکیل می دهند. جهانی را درنظر بگیرید که در آن کلیه دستگاه ها و ابزارها با یک شبکه داخلی و گسترده به هم وصل گشته اند و خود این شبکه نیز در ابرهای گسترده قرار دارد. ما در عوض اینکه ملزم باشیم جهت بکارگیری اطلاعات، آن ها را از ابر بازخوانی و ارسال نماییم، همه آن ها در محیط ابر بوده و در استفاده روان تر و قابل درک تر می باشد.

تاثیر رایانش ابری بر داده‌های حجیم

پردازش ابری بر اساس نوع درخواست منابع محاسباتی گسترد ای را عرضه می دارد که با افزایش Big Data اهمیت پیدا می کند. Big Data و داده های عظیم به مجموعه اطلاعات بزرگ و پیچیده ‌ای گفته می شود که در تمام عرصه ها از حوزه بهداشت گرفته تا زمینه تجارت الکترونیک کار می نمایند. افزایش محاسبات ابری و ذخیره‌ سازهای اطلاعات ابری، دلیل اصلی ظهور و پیشرفت Big Data می باشد.

 

 

برای آگهی از خبرهای تلگرامی تکنولوژی و اخبار فناوری های نوین در تلگرام و مطالب آموزشی در حوزه پردازش ابری به کانال تلگرام گروه ما بپیوندید.

لینک جوین در کانال تلگرام

تماس با شرکت

 تهران، مطهری، میرعماد، کوچه دهم، پلاک 14 واحد 2 
تلفن تماس: 88173317 021
ارتباط زنده اینترنتی 24 ساعته از طریق تلگرام با کارشناسان پشتیبانی مهندسی شبکه پال نت کانال تلگرام PalnetGroup@
پشتیبانی شبکه و ارتباط برخط و آنلاین از طریق واتس اپ WhatsApp با شماره موبایل ارتباط با واتس اپ
WhatsApp
گفتگوی آنلاین از طریق واتس اپ با کارشناسان گروه برای ارسال  پیشنهادات و  مستندات و حتی ارتباط در مواقع ضروری

JoomShaper